Vepřová panenka ve smetanové omáčce, kapustičky na másle, fazolky se schwarzwaldskou šunkou a česnekem,
kukuřice, cibule.
Příprava omáčky: opražila jsem zprudka medailonky z panenky (na sucho, na keramické pánvi), pak jsem osolila, opepřila, podlila trochou vody a pod pokličkou chvíli dusila. Přidala jsem trochu hořčice, ještě malinko pepře, podle chuti soli a zalila smetanou ke šlehání. Nechala provařit a na závěr ještě ve zbytku smetany rozklechtala trochu mouky a tou omáčku zahustila
|
Peti, zkoukla jsem všechny recepty a už teď vím, že jich spoustu vyzkouším.
OdpovědětVymazatDobrůtky vypadají báječně !!!
Měj se krásně. Jana
Ahoj Peti, tak jsem zatím vyzkoušela smažený sýr bez smažení a můžu říct ....výborné !!!
OdpovědětVymazat