neděle 23. srpna 2015

Švýcarské jednohubky

"Švýcarské" jednohubky
 plátkový sýr a šunku a víceméně jakýkoli "pojidlo", já používám nejraději domácí křenové "žervé"-pomazánku: Z jogurtu připravím domácí žervé (jen necháš pár hodin trochu osolený bílý jogurt - nejlépe nějaký smetanový, já dávám choceňák - okapat přes utěrku/plenu a cedník), do toho natrouhám trochu čerstvýho křenu (množství podle chuti), dá se přišlehat kousek másla, pomazánkový máslo,... nebo třeba udělat česnekovou, pažitkovou,... příchuť. No a pak jen promazáváš a kladeš střídavě šunku, pomazánku, sýr, pomazánku,...Dáš na pár hodin (přes noc) ztuhnout do chladna a pak krájíš čtverečky. Jde to jakkoli dozdobit.

Žádné komentáře:

Okomentovat