neděle 23. srpna 2015
Vepřová kýta na Kunovjance
Na pánvi jsem osmahla kousek slaniny na malé kousky (kdybych neměla, dám normálně teochu sádla nebo oleje), na to švihla nudličky kýty a osmahla. pak jsem to vyndala a na pánev dala nakrájenou cibuli, zesklovatěla, vrátila maso se slaninou a zalila Kunovjankou (celou skleničku, i s tím nálevem). Osolila, opepřila. Přidala jsem pokrájené nakládané okurky a ještě zbytek skleničky sterilované kapie (potřebovala jsem zlikvidovat zbytky) a nechala provařit. K tomu normálně brambory na měsíčky, na pekáčku osolit, okmínovat a prokápnout olejem. Upéct a ke konci hodit pod gril, aby se opekly
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Žádné komentáře:
Okomentovat